Ammattilaisille

Ammattilaisena muuttuvassa yhteiskunnassa

Ihan jokaisella alalla on tarvetta lisätä osaamista seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kohtaamisesta niin työyhteisöissä, ympäristöissä tai asiakkaita kohdatessa. Teemana seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden huomioiminen on erittäin ajankohtainen työyhteisöissä. Monet tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvät asiakirjat sekä strategiat nostavat tätä esille, ja lainsäädännön osaltakin tapahtuu jatkuvasti uudistuksia. Näin ollen on tärkeää päivittää myös henkilöstön osaamista, aidosti omista kokemuksista ja oivalluksista käsin.

Kouluttajana minulla on 15 vuoden kokemus sosiaalialan opetus-, koulutus- ja kehittämistehtävistä. Olen kohdannut hyvin moninaisesti asiakkaita, opiskelijoita sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoita ja työyhteisöjä vuosieni varrella. Tällä hetkellä kouluttaudun vielä kehotietoisuus-, meditaatio- ja Yoga Nidra -ohjaajaksi.

Minulta voi tilata erilaisia koulutuspaketteja seksuaalisuuden teemoista. Aiheina voi olla esimerkiksi seksuaalikasvatus eri ikäisille, perheiden moninaisuus, kohtaamistaidot palveluammateissa, naisen seksuaalisuus, miehen seksuaalisuus, vanhemmuus ja seksuaalisuus, seksuaalisuus elämän muutosvaiheissa sekä ikääntyvien seksuaalisuus. Työyhteisöjä voidaan myös lähteä kehittämään pienryhmissä syventyen omiin oletuksiin, tabuihin sekä työyhteisön toimintamalleihin. Myös sukupuolineutraaliin ympäristön tarkasteluun tai työnhaun malleihin on mahdollista perehdyttää.

Lisäksi Loistavaksi tarjoaa erilaisia uudenlaisia tyhy-paketteja. Työhyvinvointiin liittyvät paketit sisältävät esimerkiksi vuorovaikutusharjoitteita, minuuden kohtaamista ja kehotietoisuusharjoituksia. Rohkeimmat voivat tarttua myös seksuaalisen hyvinvoinnin teemoihin. Seksuaalisuushan on ihmisyyden ydintä ja vaikuttaa valtavasti ihmisten kokonaishyvinvointiin. Työhyvinvointiin liittyvät paketit rakennan aina tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ennen kaikkea on tärkeää tiivistää työyhteisöjen jäsenten yhteyttä ja luottamusta toisiinsa. Tämän kaiken pohjalla on oman itsensä kohtaaminen. Kehotietoisuusharjoittelu onnistuu erilaisissa ympäristöissä, se rauhoittaa ja tuo läsnäoloa arkisiin hetkiin. Kokemusten jakaminen kruunaa omia oivalluksia.

Hinnoittelusta

Isommat koulutukset ovat räätälöitävissä työyhteisöjen tarpeiden ja toivomien sisältöjen pohjalta. Näin ollen hinnoittelukin rakentuu aina koulutuskohtaisesti. Pienryhmissä tapahtuva työyhteisöjen kehittäminen on tehokkaampaa, kuin isot massatapahtumat. Erilaisista pienryhmätapaamisista tai tyhy-sisällöistä veloitan tunnilta 99€ (sis. ALV 24%).

Olethan yhteydessä, niin voidaan pohtia juuri teidän yksikköönne ja henkilöstöllenne sopivaa koulutuspäivää, toimintamallien kehittämistä tai työhyvinvointiin tähtäävää kokonaisuutta.

"Haluan sinut loistavaksi oman elämäsi valokeilassa"

Kiinnostuitko?

Tutustu palveluihini tästä.