Palvelut

Seksuaalineuvonta, yksilöaika

Seksuaalineuvonta on tavoitteellista asiakkaan seksuaalisuuteen liittyvää asiakastyöskentelyä. Tapaamisia on yleensä 1-5 kertaa. Ensimmäisellä kerralla tarkastellaan asiakkaan tilanne ja laaditaan työskentelylle yksilölliset tavoitteet ja suunnitelma.
60min/59€ tai 90min/70€

Loistavaksi -valmennus

Seksuaalineuvonnan lisäksi voidaan sisällyttää asiakkaan tarpeiden ja toiveidein mukaisesti psyykkistä valmennusta tai ravintovalmennusta. Hinta alkaen 120€.

Seksuaalineuvonta, pari- tai moniaika

Seksuaalineuvonta on tavoitteellista asiakkaan sekä paris-/moniskuntien seksuaalisuuteen liittyvää asiakastyöskentelyä. Tapaamisia on yleensä 1-5 kertaa. Ensimmäisellä kerralla tarkastellaan asiakkaan tilanne ja laaditaan työskentelylle yksilölliset tavoitteet ja suunnitelma.
90min/79€

Ilta Loistavaksi

Ilta loistavaksi tuo sisältöä juhliin (polttarit, synttärit, baby showerit, pikkujoulut, illanistujaiset..) Tarkoituksena on käydä tarkoin valittuja tuotteita läpi keskustellen samalla seksuaaliterveydestä ja nautinnosta. Seksologin ammatillisuus tuo asiasisältöä tuote-esittelyn oheen.
alk. 49€

Ryhmät

Ryhmien sisällöt ja hinnat ilmoitetaan aina erikseen. Tulevista ryhmistä tiedoitetaan @Loistavaksi Instagramissa ja Facebookissa. Kannattaa laittaa seurantaan, niin tiedät mitä on tulossa.

Hinnat sisältävät alv 24%.
Peruuttamattomat tai vasta tapaamispäivänä peruutetut ajat laskutetaan hinnaston mukaisesti.
Muistathan tilanteen vaatiessa tehdä peruutuksen viimeistään 24 tuntia ennen sinulle varattua aikaa.

Etäneuvonnassa maksu suoritetaan ennen tapaamista.